Mislav Karoglan doživio prvi poraz otkada je postao trener Hajduka

Nedjelja, 28. siječnja 2024. 20:48 Napisao/la  T. B.
Mislav Karoglan doživio prvi poraz otkada je postao trener Hajduka

U 22. službenoj utakmici na klupi Hajduka Mislav Karoglan doživio je prvi poraz. Bolja je bila Rijeka koja je na Poljudu slavila s 2:1.

- Razočaran sam. Velika utakmica, imali smo aktivan rezultat. Očekivao sam više od nas, da nas prvi gol rastereti, da vidim više nogometa. Imali smo pehova, Pukštas nije mogao, dogodila nam se ozljeda Livaje. Najgori scenarij za nas, kazao je Karlogan.

Zašto se Hajduk povukao?

- Nisam dao nikakav mig. Nismo imali dovoljno nogometa. Očekivao sam da ćemo se nametnuti. U nekim dijelovima terena smo bili indisponirani. Kada je nešto loše, neka to ide na mene.

Niste previše riskirali?

- Ni više ni manje nego do sada. Ušli smo dobro u utakmicu. Imali smo plan koji je funkcionirao u prvih 20 minuta. Nakon toga smo ušli u mlin Rijeke, nadigrali su nas. Pripremali smo se za njihove duge aute, to su neprihvatljivi golovi. Do sada nismo ovako reagirali na prekidima.

Što ste rekli igračima nakon utakmice?

- Glavu gore. Nisam letio kada smo pobjeđivali. Ovo je maraton, cilj se zna. Bit će do samog kraja velika borba.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.