Mišković: Igrače treba pustiti da rade, ništa ne dolazi preko noći

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 18:19 Napisao/la  Luka Variola

Vidio sam ono što sam očekivao, htijenje i zalaganje. Ima još puno posla, ali optimističan sam. U nastavku sezone očekujem da igrači podignu formu , rekao je Damir Mišković

Damir Mišković prisustvovao je remiju Rijeke i Lokomotive, nakon utakmice nije nikome ništa zamjerio.

- Zadovoljan sam onime što sam vidio. Čestitam igračima, Rijeka je igrala bolje nego prije, a ništa ne dolazi preko noći, rekao je Damir Mišković, budući predsjednik Rijeke.

- Vidio sam ono što sam očekivao, htijenje i zalaganje. Ima još puno posla, ali optimističan sam. Što se tiče utakmice moglo je završiti 2:0, ali to je nogomet. Drago mi je da sam pronašao vremena da posjetim Kantridu, jer već nakon utakmice odlazim. Drago mi je da sam razgovarao s igračima, dodao je Mišković koji očekuje napredak.

- U nastavku sezone očekujem da igrači podignu formu i nadam se da će svaka utakmica donijeti napredak. Igrači su pokazali što mogu, treba ih pustiti da rade u miru, zaključio je Damir Mišković.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.