Matjaž Kek: Previše nesigurnosti u pokušaju kreiranja igre, ali rezultat je realan

Nedjelja, 16. rujna 2018. 22:53 Napisao/la  SC
Matjaž Kek
Matjaž Kek Foto: Lario Tus

 

Treneri Rijeke i Osijeka dugačije su vidjeli utakmicu 7. kola (1:1) na Rujevici:

- Interesantan derbi! Loše smo ušli u utakmicu, Osijek je dominirao, posebice u sredini terena gdje su osvajali tzv. druge lopte. U nastavku smo dobro krenuli, dali smo pravodobno gol, zatim nismo dobro reagirali kod faula prije njihovog gola. Rezultat je realan! Ratnički derbi s puno agresivnosti, previše pogrešaka s naše strane, previše nesigurnosti u pokušaju kreiranja igre, ali rezultat je bio realan, kazao je trener Rijeke Matjaž Kek.

- Utakmica u kojoj je bilo svega. Duela, agresivnosti, dobrih akcija i stvarno se mogli svega vidjeti. Neću biti bahat, ali mislim da je došlo vrijeme da već počnemo dobivati ovakve utakmice. Dobio sam od igrača 90 posto od onog što mogu i to mi je najvažnije. Zadovoljan sam jer me veseli da možemo bolje. Visokim presingom iznenadili smo domaćina, ali nemamo se što hvaliti! Već u utorak igramo kup, moram paziti da nas ne lupi po glavi, kazao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Igranje rukom u kaznenom prostoru trener Osijeka nije htio komentirati:

- Nisam odmah dobro vidio situaciju, nisma ni mogao sa 70 metara. Kasnije sam vidio, ali ne bih htio komentirati. Analizitat ćemo utakmicu, vidjeti je li bio kazneni udarac za nas, je li bilo zaleđa kod gola... Onako kako je sudio, vjerujem da je sudac sudio ono što je vidio, kaže Zekić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.