Matjaž Kek: Mi tek stvaramo pobjednički mentalitet, svjesni da smo kiksali

Nedjelja, 19. kolovoza 2018. 22:22 Napisao/la  SC
Matjaž Kek
Matjaž Kek

 

Matjaž Kek napokon je odahnuo, pobjedom protiv Rudeša na Rujevici se malo popravilo raspoloženje:

- Osjetio se dodatni pritisak kod mojih igrača kao logična posljedica kiksa od prije četiri dana. Nakon ispadanja iz Europe trebalo je uzeti ta tri boda i uspjeli smo, ali normalno da ja hoću Rijeku koja je dinamičnija, okomitija, sa manje dodavanja u širinu, a sa više gledanja prema naprijed i sa više samopouzdanja. Mi tek stvaramo pobjednički mentalitet, a sada to radimo svjesni da smo u Europi kiksali. To su razlozi zbog kojega igra može biti bolja, a ne kvaliteta igračkog kadra. Ovi igrači koje treniram za mene su najbolji. Ne gledam ništa drugo nego igrače koje imam. I ti dečki se stvarno trude, žele biti sve bolji. Dok je tako, ja ću uvijek stati uz njih. Kao što to čini i naša publika koja je opet dala silno veliki obol u ovom rezultatu. Sa nekim igračima nisam zadovoljan što se trke tiče, ali sve je to proces. Danas je bilo najvažnije pobijediti, a to da nas čeka još jako puno posla na tečnosti u igri i stvaranju pobjedničkog mentaliteta, to znamo, kazao je trener Rijeke.

Ivan Matić nije ostaviuo dojam nezadovoljnog trenera unatoč porazu:

- Rijeci čestitke na zasluženoj pobjedi, a nama je ovo bila najbolja utakmica ove sezone. Znali smo da je Rijeka ranjiva iz prekida i to smo iskoristili, ali onda, na žalost, i sami napravili istu pogrešku. No igra je bila dobra. Samo treba ovako nastaviti i vjerovati da će pobjede doći, smatra Matić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.