Mate Bilić i vlasnici Istre 1961 još uvijek nisu dogovorili suradnju

Petak, 14. lipnja 2019. 10:52 Napisao/la  Toni Bilić

U najavi mogućnosti da Bilić preuzme funkciju generalnog direktora, obznanili smo informaciju da Igor Cvitanović najvjerojatnije više neće biti trener Istre

Mate Bilić
Mate Bilić Foto: www.marca.com

 

Bivši igrač Hajduka i hrvatske reprezentacije Mate Bilić, koji je najveći dio uspješne karijere odradio u Španjolskoj, kao što smo najavili mogao bi postati novi generalni direktor Istre 1961.

Naime, vlasnici kluba iz Pule su Španjolci koji dobro poznaju Bilića.

Razgovori su u tijeku, za nekoliko dana trebalo bi se znati hoće li Bilić doista preuzeti najvažnijih funkcija u klubu.

U najavi mogućnosti da Bilić preuzme funkciju generalnog direktora, obznanili smo informaciju da Igor Cvitanović najvjerojatnije više neće biti trener Istre što je vrlo brzo dobilo službenu potvrdu.

U razgovorima s čelnicima kluba Bilić rezolutno inzistira da momčad treba dati u ruke iskusnom, provjerenom i dokazanom stručnjaku, navodno su u igri trojica iskusnih stručnjaka.

Isto tako svlačionica zahtjeva dobranu rekonstrukciju.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.