DINAMO-OSIJEK

Mario Cvitanović uživao u igri Dinama

Subota, 10. veljače 2018. 23:39 Napisao  I. V.

Zoran Zekić najavio promjene uoči Rijeke

Zoran Zekić, trener Osijeka
Zoran Zekić, trener Osijeka

 Dinamo je uvjerljivo (4:2) pobijedio Osijek u Gradskom vrtu u derbiju 21. kola, domaćini su dva gola psotignuli kada su se modri opustili nakon vodstva 4:0:

- Jako sam sretan, uživao sam gledajući predstavu svojih igrača koji su odgovorili postavljenim zahtjevima. Bili smo superiorni, precizni, konkretni i odgovorni. Čestitam još jenom svojim igračima na predstavi, a lijepo je igrati u ovakvom ambijentu, tu je uvijek prava nogometna atmosfera. Zahvalio bi se i Osijeku, naš je domaćim napravio sve kako bi očuvao teren, kako bi ovdje mogli svi skupa igrati nogomet. Dominirali smo ovu utakmicu, ali i imali malu krizu između 70. i 80. minute kada je Osijek zaigrao s četiri napadača, praktički bez ikakvih veznjaka. Probleme su nam stvarale njihove duge lopte, ali uvođenjem još jednog stopera to smo uspjeli iskontrolirati. Utakmica je bila konkretna, ponosan sam na igrače, no možda smo u nekim situacijama morali biti racionalniji, pa i zabiti još koji gol. Ali, nećemo cjepidlačiti, bila je ovo dobra predstava i navijači mogu biti zadovoljni. svaka pobjeda nam je bitna. Nema tu ključne ili najbitnije pobjede, idemo utakmicu po utakmicu i svugdje želimo bodove. Danas nam je najbitniji bio Osijek, već sutra će to biti Hajduk i tako idemo redom, kazao je trener Dinama Mario Cvitanović.

- Mjesec dana smo imali pripreme za proljeće, za Dinamo. Ne mogu naći nikakav alibi, dogodilo se to što se dogodilo. Probat ćemo izvući pouke i pripremiti se za iduću utakmicu. Ova je pokazala koliko smo još daleko od ozbiljnosti i sposobnosti za nešto više od onoga što imamo sada. Dinamu, u svakom slučaju, čestitam na pobjedi. Presudna je bila njegova individualna kvaliteta. Pogledao sam odmah nakon utakmice statistiku, Dinamo je pogodio iz prva četiri udarca, a mi iz jednako toliko nismo. Što sada reći, preuzimam potpunu odgovornost, svjestan da već u idućoj utakmici protiv Rijeke moram povući neke nove poteze, kazao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.