KRUNOSLAV RENDULIĆ Čvrsto ćemo se postaviti, trebaju nam bodovi, a ne umiranje u ljepoti

Subota, 10. studenog 2018. 10:49 Napisao/la  SC

Energija je jako bitna i samim tim Bišćan je već puno toga napravio. Kadar je ostao isti, nema tu nekih promjena, ali očito je došlo do zasićenja između igrača i bivšeg trenera, kaže trener Istre 1961

Krunoslav Rendulić
Krunoslav Rendulić

Krunoslav Rendulić u nedjelju debitira u Puli, novi trener Istre u prvoj domaćoj utakmici igra protiv Rijeke koju također vodi nosi trener:

- Ne može se zanemariti činjenica da je za Bišćanom četrdesetak utakmica na klupi Olimpije, što nije zanemariva brojka. Prošle je sezone s njom, pored jednog Maribora, osvojio duplu krunu u Sloveniji, a pritom je imao puno problema na putu do tog uspjeha. Nije to bila mirna plovidba što se tiče odnosa u klubu, sve je izdržao i sigurno da zaslužuje respekt. Energija je jako bitna i samim tim Bišćan je već puno toga napravio. Kadar je ostao isti, nema tu nekih promjena, ali očito je došlo do zasićenja između igrača i bivšeg trenera te je doveden novi, koji je promijenio način razmišljanja i kompletnu sliku momčadi, kaže Rendulić za Glas Istre.

Trener Istre gledao je utakmicu izemđu Rijeke i Rudeša (5:1):

- Realno, ta je utakmica trebala završiti s 12:1. Gledao sam je uživo i prosto je nemoguće što su sve domaći igrači na njoj promašili. Uz sav respekt Rudešu, gostujuća se momčad nije pokazala u najboljem izdanju, dok je na drugoj strani Rijeka odigrala odličnu utakmicu. Probudio se Heber, ali nije on jedini kojeg bi se trebalo izdvojiti. Stvarno je puno igrača u riječkim redovima koji se po dobrom mogu spomenuti, Rijeka je zahtjevan protivnik, jedan od najzahtjevnijih u Prvoj HNL i sigurno da nas očekuje jako teška utakmica. No, isto tako ne trebam posebno naglašavati što ona znači za naš klub. Riječ je o derbiju, a u njemu je sve moguće, imat ćemo svoje šanse te je na nama da ih probamo iskoristiti. Rijeka ima kvalitetu, to nam je definitivno jasno, no mi ćemo se postaviti čvrsto i probati je iznenaditi. Trebaju nam bodovi, a ne umiranje u ljepoti. Da se može spojiti jedno i drugo bilo bi to odlično, dok ovako moramo samo razmišljati kako ćemo početi skupljati nasušno potrebne bodove, zaključuje Rendulić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.