KRIZA U ISTRI 1961 Mateo Bertoša: Nema nam druge nego igrati, a onda: Kud koji, mili moji!

Petak, 13. listopada 2017. 10:17 Napisao/la  SC

Maksimalno smo se pripremili koliko smo mogli u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo i kojoj ne vidimo kraj, kaže trener Darko Raić Sudar

Mateo Bertoša
Mateo Bertoša Foto: www.istra1961


Momčad Istre 1961 utakmicu protiv Rijeke čeka u posebnom stanju pripravnosti, dojam je da će u subotu (15) igrati  isključivo zbog svojih interesa:

- Atmosfera u svlačionici je vrhunska za razliku od one na katu. Prihvatili smo ovu situaciju ovakvu kakva je jer nemamo što drugo nego igrati kako znamo, pokazati se, a onda: Kud koji, mili moji. Svakom utakmicom mi igrači smo u izlogu zato moramo zaboraviti sve oko sebe, igrač može jedino tako ići dalje i možda pronaći neki angažman, rekao je bivši igrač Rijeke Mateo Bertoša koji ne želi dizati tenzije pred gostovanje bivšeg kluba:

- Prilika će biti, vjerojatno ne puno, ali one koje se ukažu morati će se realizirati, ako želimo izvući povoljan rezultat. Ja ne bih odvajao ni jednog igrača Rijeke, jer je njihov najveći forte kolektiv i tu su najjači, rekao je Bertoša.

- Maksimalno smo se pripremili koliko smo mogli u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo i kojoj ne vidimo kraj. Pričao sam sa  igračima i rekao im da se moramo baviti samo nogometom, jer ne možemo nikako utjecatio na stanje u klubu. Najbitnije bi trebalo da se posvetimo utakmicama koje slijede do kraja godine, te da napravimo što bolji rezultat i da onda vidimo što će biti sa klubom. Što se ekipe tiče, neće biti Prelčeca koji je bolestan i kartoniranog Hadžića, Gotal je tek ovaj tjedan u punom treningu, te ne vjerujem da ću ga staviti u startnu jedanaestoricu, a njega inače vidim kao drugog napadača u drugim utakmicama, jer protiv Rijeke teško da se može tako igrati, rekao je trener Darko Raić Sudar.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.