Joan Carrillo: Predsjednik može odlučiti što želi, ja mogu utjecati samo na rad i igru!

Ponedjeljak, 25. rujna 2017. 01:04 Napisao/la  I. J.

Dinamo igra puno brže i ne dozvoljava nam da uđemo u duele, a Hajduk ne igra toliko brzo i mi stižemo u duelima pokazati agresivnost, objasnio je Tokić razliku između Dinama i Hajduka

Joan Carrillo
Joan Carrillo

Joan Carrillo nakon neodlučenog rezultata Hajduka protiv Lokomotive (2:2) nalazi se pred izlaznim vratima:

- Mislim da predsjednik može odlučiti što želi, to ne ovisi o meni. Ja mogu utjecati samo na rad i igru, kazao je Carrillo nakon utakmice u kojoj je Almeida dvama pogocima preokrenuo rezultat, ali je Capan u 93. minuti osigurao gostima bod:

- Svi smo nezadovoljni, ja prvi, utakmica je bila naporna, veći dio smo igrali na njihovoj strani terena. Ono što je bilo znakovito je da smo imali 67 posto posjeda lopte, a kad tako igraš, otvaraš dosta prostora protivniku. Imali smo puno tehničkih pogrešaka, dobili smo golove iz nesretnih situacija... Promijenili smo sustav igre, igrali smo s trojicom otraga, uveli napadača, pokušavali i prema naprijed i prema natrag i sa strane... To je i dovelo do dva gola. Nakon toga, iz našega posjeda, opet smo primili nesretan gol. Ako govorimo o stavu igrača, dobro su ušli u utakmicu. Tehnički smo mogli biti puno bolji, ali s ovakvim stavom, prvi kamen temeljac je postavljen i na njemu možemo graditi. Ne znam za odluku predsjednika, mislim samo na Inter. Moram podići momčad nakon što smo prosuli ova dva boda, reći ću da nisu bili bolji taktički, fizički... Nesretan sam i nezadovoljan, ali ne mogu vratiti vrijeme. Da ne vidim kod svojih igrača volju i želju, bilo bi to zabrinjavajuće. Ja im vjerujem, i borit ću se za njih do smrti, kaže Carrillo.

Almeida je unio preokret:
 
- Uvođenjem Almeide igrali smo s dva napadača, Tudor je igrao visoko, Teklić polušpicu... S takvim načinom igre imali smo više posjeda lopte i ofenzivu, htjeli smo pobjedu... Mislim da je Almeida isti igrač kao protekli tjedan protiv Rijeke. Mislim da mu moramo dati podršku, trebamo strpljenja, svjestan sam da je postigao dva gola, ali nije sve u tome. Kamo sreće da je sve tako jednostavno. Znam da će mu trebati više adaptacije, da mu treba vremena, i mi smo toga svjesni. Ono što radimo je da ukazujemo na pogreške. Ovo je svjet profesionalizma, ne mogu pokazati igraču kako da kontrolira loptu. Mogu mu pokazati koju filozofiju igre tražim... U 93. minuti je jako teško nešto naučiti igrače, zaključuje Carrillo.

Mario Tokić  morao je splitskim novinarima objasniti zašto Lokomotiva drugačije igra u utakmicama protiv Hajduka nego protiv Dinama:
 
- Dinamo igra puno brže i ne dozvoljava nam da uđemo u duele, a Hajduk ne igra toliko brzo i mi stižemo u duelima pokazati agresivnost.
 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.