JADRANSKI DERBI Utakmica protiv Hajduka pokazat će mentalitet riječke momčadi

Nedjelja, 12. kolovoza 2018. 18:00 Napisao  I. V.

Logično bi bilo očekivati da su igračima Rijeke nakon utakmice protiv Sarspsborga narasli očnjaci umjesto mliječnih zubiju

JADRANSKI DERBI Utakmica protiv Hajduka pokazat će mentalitet riječke momčadi

 

Nogometaši Rijeka odigrali su protiv Sarspsborga prvu zahtjevniju utakmicu ove sezone!

Aktivni rezultat (1:1) nakon utakmice u Norveškoj potiče realni optimizam, Rijeka je izraziti favorit za ulazak u play-off.

Međutim, priprema utakmice očito nije bila odrađena kako treba!

Nakon laganog uvoda u sezonu u utakmicama protiv slabašnih momčadi Gorice i Intera, igrači Rijeke otputovali su u Norvešku kao da ne igraju u HNL-u nego u Premierligi, fizički najmoćnijoj ligi na svijetu.

Očito ih je ponijelo, jedino se tako može opravdati izostanak inteziteta u duel-igri, ključnom faktoru u utakmici protiv individualno slabije norveške momčadi.

Slabije u tehničkom, ali ne u fizičkom smislu.

Večeras Rijeka igra sličnu utakmicu protiv Hajduka!

Hajduk sigurno ima kvalitetnije igrače od Sarpsborga, dojam je da nema taku kompaktnu momčad.

Treba imati na umu da u večerašnjoj utakmici na Rujevici motivirana momčad Hajduka može izgledati sasvim drugačije nego u prethodnim utakmicama.

Ne trebaju igračima Hajduka u ovakvim utakmicama motivirajući govori trenera Željka Kopića, ni uobičajene uvrede i prijetnje navijača.

Rijeka sigurno ima individualno kvalitetnije igrače, koji zajedno čine uigranu i stabilnu momčad.

Preduvjet riječkog uspjeha ipak je naglašena fizička komponenta.

U tom kontekstu utakmica protiv Hajduka pokazat će pravi mentalitet riječke momčadi koju su navijači već proglasiti šampionima.

Logično bi bilo očekivati da su igračima Rijeke nakon utakmice protiv Sarspsborga narasli očnjaci umjesto mliječnih zubiju!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.