Ivković poručio prijatelju Keku: Kako Rudeš može biti domaćin na Rujevici?!

Subota, 11. kolovoza 2018. 09:18 Napisao/la  SC

Rudeš prvih pet kola igra kao gost budući da se renovira igralište u Kranjčevićevoj, utakmica 4. kola između Rudeša i Rijeke igra se 19. kolovoza na Rujevici

Tomislav Ivković
Tomislav Ivković

 

Tomislav Ivković ne zna za pobjedu protiv Dinama iako trener Slavena Belupa može biti zadovoljan kako je njegova momčad igrala u nastavku.

- U prvom dijelu smo kukavički igrali! Radimo iste pogreške već treću utakmicu zaredom. Stojimo daleko od igrača, a onda se moramo potruditi da bismo sve okrenuli. Ulaskom Muse smo dobili sigurnost jer je to igrač koji zna igrati nogomet. Kad smo počeli igrati, počeli smo prijetiti. Sramota je da Bongongui nije dodao loptu kad smo išli 4 na 1. Ubuduće moramo riješiti problem u defanzivi jer prema naprijed nećemo imati problema. Zabrinjavaju me oni koji su tu dugo, trebali bi biti bolji, no razumijem ih. Teške su noge od priprema, kaže Tomislav Ivković.

Slaven Belupo ne igra utakmicu idućega kola protiv Intera, utakmica je odgođena za 8. rujna zbog obnove terena u Koprivnici.

Ivković je iskoristio priliku da bi neizravno spomenuo prijatelja Matjaža Keka.

- Sljedeće kolo ne igramo pa ćemo iskoristiti da se pripremimo. Svi rade kompromise u periodu kad se obnavljaju travnjaci, jedino mi je Rijeka neshvatljiva. Kako može Rudeš biti domaćin na Rujevici, no tako je kako je, rekao je Ivković

Rudeš prvih pet kola igra kao gost budući da se renovira igralište u Kranjčevićevoj.

Utakmica 4. kola između Rudeša i Rijeke igra se 19. kolovoza na Rujevici.

To ne bi bilo čudno da Rudeš službeno nije postao domaćin u Rijeci!  U takvim situacijama, u duhu fair-playa domaćinstva se obično zamjene.

Nije to ništa novo u HNL-u, slično se dogodilo u Kupu prošle sezone.

U prosincu 2017. Inter iz Zaprešića bio je domaćin Rijeci na Rujevici.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.