ISTRA 1961 - RIJEKA Ivan Prelec: Znamo da su teren i lopta jedino mjerilo

Nedjelja, 22. rujna 2019. 13:33 Napisao/la  SC

Uoči 41. Derbija della Učka veći pritisak je na igračima Rijeke, koji u zadnje četiri utakmice nisu pobijedili

ISTRA 1961 - RIJEKA Ivan Prelec: Znamo da su teren i lopta jedino mjerilo

Nogometaši Istre večerašnju utakmicu (19) protiv Rijeke čekaju u pozitivnom ozračju nakon što su unatoč porazu (0:1) u zadnjem kolu ostavili jako dobar u utakmici protiv Dinama.

U prethodne dvije utakmice odigrali su neodlučeno (Osijek 0:0, Gorica 1:1) protiv momčadi iz gornjeg doma:

- Svi znamo kakvu kvalitetu ima momčad Rijeke, koja se nekoliko posljednjih godina bori za sam vrh Prve HNL, a sigurno će to napraviti i ove sezone. Svjesni smo svega toga, kao i da će u ovoj utakmici Riječani biti izraziti favoriti, bez obzira što se igra na našem stadionu. Jednostavno, to je realnost. Isto tako znamo, s obzirom na njihove oscilacije u nekoliko posljednjih utakmica, da na ovu današnju gledaju kao na mogućnost da se vrate na pobjednički kolosijek. S te strane sigurno će u Pulu doći maksimalno motivirani i spremni da osvoje bodove.     No, mi znamo da su teren i lopta jedino mjerilo. To je ono za što se spremamo i u što vjerujemo, ako budemo nastavili raditi na treninzima i utakmicama kao što smo radili do sada i ako po pitanju koncentracije i fokusa budemo na razini kao do sada,  ovaj ogled možemo odvesti u smjeru u kojem će se nešto pitati i nas, a ne samo Rijeku. Naravno, da ostvarimo u konačnici rezultat koji će nas zadovoljiti, bit će nam potreban i određeni segment sportske sreće, kaže Ivan Prelec, trener Istre 1961.

Nema dvojbe da je uoči 41. Derbija della Učka veći pritisak na igračima Rijeke, koji u zadnje četiri utakmice nisu pobijedili.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.