ISTRA 1961 - RIJEKA Darko Raić-Sudar: Ne pobjeđuje uvijek kvalitetniji protivnik, moramo tako razmišljati

Utorak, 17. travnja 2018. 10:40 Napisao/la  SC

Pula (20): Istra 1961 - Rijeka. Upali smo u "crnu rupu" i sigurno nije lako, ali jedan dobar rezultat može sve vratiti na početak, kaže trener Istre

Darko Raić-Sudar
Darko Raić-Sudar Foto: Lario Tus

Istra 1961 večeras (20) na Aldo Drosini igra protiv Rijeke nakon tri uzastopna poraza.

Situacija na dnu ljestvice promijenila se nakon što je Rudeš pobijedio Osijek i Rijeku:

– Osijek je nakon poraza od Rudeša mobilizirao redove i protiv nas tražio pobjedu, a isto se sada događa s Rijekom. Mi moramo gledati sebe i kako napraviti sve što je u našoj mogućnosti da pobijedimo. Moramo tako razmišljati, smatram da imamo kvalitete za takav rezultat, kaže trener Darko Raić-Sudar.

Momčad nije u dobrom stanju:

- Moramo smanjiti pogreške koje radimo i puno bolje reagirati u nekim situacijama. Upali smo u "crnu rupu" i sigurno nije lako, ali jedan dobar rezultat može sve vratiti na početak, smatra Raić-Sudar.

Rijeka će biti dodatno motivirana zbog zadnjega poraza u Puli:

- Moramo biti pošteni i reći da smo u toj utakmici imali puno sreće. Međutim, bili smo uporni, vjerovali smo da nešto možemo napraviti i na kraju nas je nagradilo. Kada ulaziš u utakmicu moraš vjerovati da možeš napraviti dobar rezultat, jer ako uđeš u susret i samo čekaš da te netko nokautira, onda si gotov. Ne pobjeđuje uvijek kvalitetniji protivnik, naglašava Raić-Sudar koji ne vidi veliku prednost u tome što za Rijeku neće igrati četvorica standardnih igrača (Bradarić, Pavčić, Župarić, Leovac):

- Oni imaju široku klupu, puno im je lakše nadomjestiti igrače koji im nedostaju, zaključuje Raić-Sudar.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.