SANDRO GOTAL

U klubu ni s kim ne možete ni razgovarati

Nedjelja, 15. listopada 2017. 18:20 Napisao/la  SC

 Trener moli restorane da prime igrače

Sandro Gotal (Istra 1961)
Sandro Gotal (Istra 1961)


Sandro Gotal prenio je pulske dojmove nakon velike pobjede (1:0) protiv Rijeke, napadač Istre 1961 igrao je od 72. minute:

- Osjećalo se od početka tjedna da će ovo biti posebna utakmica. Dvije tisuće ljudi došlo je na stadion, a uz takvu podršku teško je ne dati maksimum. Znate kako je kad momci zaigraju protiv Rijeke koja ima lovu i koja je favorit, a mi se borimo za goli život. Momci pet mjeseci nisu primili plaću. Drago mi je zbog kluba i igrača da se malo dignemo, ovo je dobro za samopouzdanje, kazao je Sandro Gotal koji je za 24sata ispričao što je zatekao u Puli:

- Nisam mogao ni vjerovati da u profesionalnom nogometu igrač može imati ovakve probleme. Dva tjedna trenirali smo na umjetnoj travi jer klub nema novca da iznajmi autobus koji bi nas odveo na pet kilometara udaljeni teren gdje bi mogli trenirati, a igrači nemaju ni za deterdžent za oprati robu, a kamoli za gorivo da se sami voze. U klubu ne postoji nitko, ni s kim ne možete ni razgovarati. Jedini uz nas je trener kojem treba skinuti kapu. On se jedini bori, moli restorane da prime igrače da nešto konkretno pojedu. Vjerujte, mnogi bi bez toga bili gladni. Ako se ovako nastavi ne znam tko će uopće ostati u klubu. U zimskom roku sigurno će većina potražiti novu sredinu jer se u ovakvim uvjetima ne može ni živjeti, a kamoli igrati nogomet, rekao je Gotal.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.