Istra 1961 nastavlja sezonu, igračima je u interesu odigrati preostale utakmice

Četvrtak, 23. studenog 2017. 10:01 Napisao/la  SC
Aljoša Vojnović (Istra 1961), jedini igrač koji prima plaću
Aljoša Vojnović (Istra 1961), jedini igrač koji prima plaću


Dramatične poruke iz pulskog prvoligaša u praksi nisu toliko uočljive, momčad Istre 1961 nastavlja sezonu nakon poraza od Hajduka (1:3).

- Ostali smo sami, igrači, mi u stručnom stožeru uz prateće osoblje. Kad smo izdržali dosad, izdržat ćemo još malo. Tih mjesec dana tijekom kojih nas čekaju još četiri prvenstvene utakmice i ogled s Dinamom u četvrtfinalu Kupa. Samo da nas puste da to odradimo do kraja. Znate, mogu nas suspendirati, može klub otići u stečaj. Mi nastojimo klubu kupiti vrijeme do dolaska novog većinskog vlasnika. Odigrati pošteno do kraja polusezone i zadržati izglede za ostankom u ligi u nadi da će do tada doći novi vlasnik, kaže trener Istre 1961 Darko Raić Sudar.

Prema očekivanju Istra 1961 će odigrati prvi dio sezone bez obzira na krizu upravljanja i besparicu.

 Igračima je u interesu odigrati preostale utakmice kako bi stekli što bolje pozicije na nogometnoj tržnici tijekom zimskog prijelaznog roka. Otišli su samo oni (Mitrevski, Gotal) koji su sigurno da će pronaći klub.

Aljoša Vojnović jedini je igrač u pulskoj svlačionici koji prima plaću budući da je došao na posudbu iz Osijeka.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.