Istra 1961 još uvijek nema ni novog vlasnika, ni nove momčadi koja bi trebala igrati na proljeće

Utorak, 16. siječnja 2018. 15:12 Napisao/la  SC

Iako je Raić Sudar ostao bez praktično cijele momčadi koja je jesenas igrala, najmanji je klupski problem sastaviti novu momčad

Istra 1961 još uvijek nema ni novog vlasnika, ni nove momčadi koja bi trebala igrati na proljeće

 Istra 1961 još uvijek nema novog vlasnika, ni momčadi koja bi trebala nastaviti natjecanje u prvoj ligi.

Svi prvoligaši pripreme za nastavak sezone počeli su prije tjedan dana, jedino se Istra 1961  priprema za najgore scenarije.

Potencijalni kupci iz Rusije još uvijek su u vezi s klubom i gradskim čelnicima, ali ništa se konkretno ne događa.

- Stvarno ne znam što bih rekao i što bih mislio o tome. Bit će sutra, bit će prekosutra, bit će krajem tjedna, toliko je već procurilo informacija koje se u konačnici nisu pokazale točnima, a sve se ovo toliko odužilo da više nisam pametan. Jednostavno, prošlo je puno vremena, a mi se praktički nismo pomakli s mjesta. Ustvari, nešto malo jesmo, ali to je premalo i sve je još uvijek u zraku, kaže trener Daro Raić Sudar.

Iako je Raić Sudar ostao bez praktično cijele momčadi koja je jesenas igrala, najmanji je klupski problem sastaviti novu momčad koja bi nastavila natjecanje pa makar i fakultativno.

Puno je veći problem hoće li klub opstati.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.