Igrači Cibalije razmišljali bojkotirati večerašnju utakmicu protiv Dinama

Petak, 21. srpnja 2017. 09:34 Napisao/la  SC

Obećano nam je bilo da ćemo dobiti plaću prije utakmice s Interom, a onda nam je predsjednik došao i rekao kako novca ipak nema, kaže Pervan

Dinamo i Cibalia večeras (20) igraju utakmicu 2. kola HNL-a, ali gostima iz Vinkovaca nogomet odavno nije na prvom mjestu. Na početku ove sezone financijska situacija u klubu nije ništa bolja:
 
- Ništa se nije promijenilo. Situacija je i dalje jako teška. Razmišljali smo o tome da i bojkotiramo utakmice, ali nismo htjeli sramotiti klub. Najavljivali su da će se situacija popraviti, ali još ništa od toga. Obećano nam je bilo da ćemo dobiti plaću prije utakmice s Interom, a onda nam je predsjednik došao i rekao kako novca ipak nema. Posljednju sam punu plaću dobio u siječnju. Nakon toga dobivamo po 1000 - 2000 kuna. Nekad nemamo ni za kavu. Kad nestane novca, pomognu mi roditelji iz Hercegovine, kaže Marko Pervan, veznjak Cibalije.

Cibalia večeras igra protiv kluba koji je  za iduću sezonu već zatvorio budžet  od 20 mil. eura:

- Idemo se boriti, pokušati nešto napraviti. Nećemo valjda stradati kao prošli put, kaže Pervan.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.