Igor Tudor o Draženu Mediću: Simpatiziram nogomet koji igra Zagreb, igraju slično kao mi

Nedjelja, 14. rujna 2014. 13:44 Napisao/la  Ivan Jelić

Stadion u Kranjčevićevoj (19): Zagreb - Hajduk. Normalno je da je rezultat imperativ, nisam neozbiljan da to ne znam, kaže trener Hajduka Igor Tudor

Od 19 sati u Kranjčevićevoj igraju Zagreb i Hajduk, koji je zadnji put u Kranjčevićevoj igrao protiv Lokomotive i ostvario pobjedu (5:2):

- Odigrali smo protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj odličnu utakmicu, bilo bi lijepo da se to ponovni u ogledu sa Zagrebom. Svjesni smo da nas čeka neizvjesna utakmica protiv protivnika, koji iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. U prošlom kolu su na svom travnjaku pobijedili Split, kolo prije u Maksimiru su odigrali neodlučno s Dinamom. Normalno je da je rezultat imperativ, nisam neozbiljan da to ne znam. Kao trener ne mogu utjecati na rezultat, ali mogu učiniti da moji igrači odigraju što mogu bolje. Vjerujem da ćemo u Kranjčevićevoj biti pravi te da ćemo ostvariti pozitivan rezultat, kaže trener Hajduka Igor Tudor.

Zagreb vodi Dražen Medić, koji je predsjednik i trener:

- Malo je to neobična situacija, ne znam koliko njegov pomoćnik Kopić ima utjecaja na njega, odnosno na igru Zagreba. To je njihova stvar, na nama je da budemo na visini zadatka koji nas očekuje. Zagreb je ugodno iznenađenje po načinu i stilu igre, igraju slično kao i mi. Imaju igrače koji teže igrati nogomet, podržavam takav način igre, simpatiziram nogomet koji igra Zagreb, zaključuje Tudor.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.