Igor Pamić: Vjerujem da ćemo protiv Rijeke biti puno opasniji nego protiv Dinama

Subota, 14. veljače 2015. 11:07 Napisao/la  SC

Mi trebamo pobjedu zbog situacije na ljestvici i vjerujem da možemo to i ostvariti ako budemo igrali hrabro, kaže Pamić uoči nedjeljne utakmice protiv Rijeke

Gostovanje Rijeke u Puli uvijek izaziva posebnu pažnju navijača Istre. Nedjeljna utakmica (15) dolazi u pravo vrijeme, Istra se vratila iz Parka mladeži (2:2) s bodom i nakon utakmica protiv Dinama (Kup, 0:1) i Splita pokazala da Igor Pamić zna kako igrati protiv objektivno boljih momčadi.

- Moram iskazati zadovoljstvo igrom koju su moji dečki pružili protiv Dinama. Bili smo taktički odlični, digli smo visoko obranu što nam je omogućilo da stalno budemo blizu suparniku, a dok smo fizički bili pravi imali smo i brzi protok lopte, imali smo tečnu igru i sve je bilo super osim završnice. Nažalost, bez napadača ne ide, rekao je Pamić kojemu će protiv Rijeke nedostajati ozlijeđeni Dejan Radonjić.

U napadu protiv Rijeke igrat će Pamić, Franjić i Jo.

- Protiv Splita su igrala prva dvojica, ali je falio Jo, a protiv Dinama sam odmarao Zvonka i Franjića dok je Jo odigrao sjajnu utakmicu. S njima trojicom na terenu i mojim traženjem da u završnicu ulazimo s velikim brojem igrača, baš zato što nemamo pravog strijelca, vjerujem da ćemo protiv Rijeke biti puno opasniji nego protiv Dinama. Dakle, očekujem da moji igrači protiv Rijeke budu jednako raspoloženi kao i protiv Dinama, ali i konkretniji u napadu, jer samo tako možemo pobijediti ovako jakog suparnika kao što je Rijeka. A, mi trebamo pobjedu zbog situacije na ljestvici i vjerujem da možemo to i ostvariti ukoliko budemo igrali hrabro, ali i pametno, poručuje Pamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.