IGOR BIŠĆAN Na kraju je dobro da smo osvojili bod i odmorili neke igrače

Nedjelja, 18. kolovoza 2019. 23:16 Napisao/la  SC
Igor Bišćan
Igor Bišćan Foto: Lario Tus

 

Rijeka i Osijek odigrali su neodlučeno (1:1) u utakmici koja je mogla drugačije završiti, obje su momčadi propustile svoje šanse:

- Na kraju su zadovoljni oni, zadovoljni smo mi. Mislim da je i publika na kraju mogla biti zadovoljna. Napeto do samog kraja, vodili smo veći dio utakmice. Treba biti realan i reći da je Osijek bio stalno pred našim šesnaestercem, zaslužili su bod, kao i mi. Mogu biti zadovoljan, u ovako teškoj utakmici zaslužili smo bod i barem nešto od te muke dobili. Ne možeš očekivati da će neki klinac koji je prvi put igrao u prvenstvu moći utakmicu izdržati na visokom nivou, vidjelo se to na našoj igri u drugom dijelu utakmice. Morali smo preuzeti taj rizik, igramo važne utakmice, na kraju je dobro da smo osvojili bod i odmorili neke igrače, kazao je trener Rijeke Igor Bišćan.

Rijeka je oštećena za kazneni udarac:

- Što ću? Prošla je utakmica i to je to. Neka suđenje komentiraju drugi, nisam ni vidio situacije. Na kraju, uvijek je netko nezadovoljan, rekao je Bišćan.

Rijeka - Gent?

- Teško je prognozirati, sigurno da su favoriti. Kvalitetna su momčad, tu su negdje s Dinamom što znači da nas čeka teško gostovanje. Morat ćemo biti na visokom nivou da bismo imali šanse. Dečki su spremni, nadamo se da ćemo se nakon prve utakmice vratiti s pozitivnim rezultatom, jer onda pred našom publikom imamo realne šanse nešto napraviti, smatra Bišćan.

Osijek je opet ostavio bolji dojam u posjedu lopte, slično kao protiv Dinama i CSKA:

- Vidjet ćemo u kontinuitetu koliko možemo parirati najkvalitetnijim momčadim u ligi. Protiv Dinama je bilo jako dobro, odigrali smo dobru utakmicu i protiv Rijeke iako je bilo previše nervoze, sada nam dolazi Hajduk. Htjeli smo pobjedu protiv Rijeke, nije baš išlo kako smo zamislili. Protiv Hajduka ćemo morati pobijediti iako ni ova dva neriješena rezultata protiv Dinama i Rijeke nisu loši, ali htjeli bismo se dignuti jedan nivo više. U prvom poluvremenu bilo je puno pogrešaka moje momčadi, no u drugi dio ušli smo pametniji i bolji, a nagradio nas je i taj gol. Imali smo sreće, čestitam mojim dečkima i Rijeci. Bez obzira na to što nismo pobijedili, ne smijemo pokleknuti, zadovoljni smo bodom, kazao je trener Osijeka Dino Skender.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.