HTV analiza: Istri 1961 poništen pogodak, Dinamo osvojio bod zbog sučeve pogreške

Ponedjeljak, 25. rujna 2017. 21:54 Napisao/la  SC
Mateo Beusan
Mateo Beusan


Mateo Beusan u HTV-ovoj emisiji Stadion ustvrdio je da je Aljoša Vojnović postigao regularan pogodak za Istru 1961 u utakmici (0:0) protiv Dinama

- Ovo je nemoguća situacija, sudac je idealno postavljen, ali on opće ne vidi desnu nogu igrača Dinama. Nema zaleđa, ali sudac od dva igrača Istre nije mogao vidjeti igrača Dinama. No, sudac je pogriješio, kaže  Beusan.

Druga sučeva pogreška što nije poštovao prednost prije nego što je pokazao crveni karton Sigaliju zbog prekršaja na igraču u izglednoj poziciji za postizanje pogotka:

- Crveni karton Sigaliju nije sporan. Postavlja se pitanje je li sudac mogao pustiti prednost. On uopće nije mogao vidjeti igrača Istre. Da je pustio prednost, Matoc bi bio sudac za Ligu petice i Ligu prvaka, kaže Beusan.

Almeida je u 72. minuti postigao pogodak za Hajduk iz dvojbene pozicije:

- Vrlo teška situacija za suca. Po meni se čini da je sudac dobro procijenio, pa dajemo prednost napadaču, kaže Beusan.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.