HTV ANALIZA Dinamo pogotkom iz zaleđa izjednačio u utakmici protiv Hajduka

Ponedjeljak, 23. listopada 2017. 21:10 Napisao/la  SC
HTV ANALIZA Dinamo pogotkom iz zaleđa izjednačio u utakmici protiv Hajduka




Mateo Beusan u HTV-analizi spornih detalja u 13. kolu konstatirao je da Dinamo nije izjednačio na regularan način:

- Dinamov gol za 1:1 nitko za vrijeme utakmice nije primjetio zaleđe, ali to ne može osloboditi pomoćnika. Čisto zaleđe i neregularan gol. Pogreška Patakija, tvrdi Beusan koji je ovako ocijenio prosudbu za kazneni udarac:

 - Jedanaesterac za Hajduk je čist, sudac je pokazao odlučnost i hrabrost.  No, kod izvođenja je Livaković daleko vani, a sedam igrača je ušlo u kazneni prostor! Trebao se ponavljati penal! Ali stavite se u kožu suca: da je ponovio, pa se promaši, tko bi ga 'oprao'?! Zašto hrabrost? Siguran sam da mnogi suci ne bi sudili penal u 94. minuti derbija... Intenzitet prekršaja Sigalija na Ercegu nije za penal: kontakt nogom je bio kad igrač već pada, ovo nikad ne bih sudio. Premda, u Europi se vidjelo da sude takve penale, rekao je Beusan.
 
 Marko Vešović dobio je žuti karton zbog preoštrog starta, pa neće igrati protiv Dinama.

Beusan je potvrdio da je sudac Matoc loše "primjenjivao stegovne mjere."

Start za koji je Vešović dobio karton nije bio za karton, a drugi s leđa, za koji nije sankcioniran, jest.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.