Hrvatska - Srbija: Prva utakmica večeras u Umagu, druga u subotu u Rijeci

Petak, 09. siječnja 2015. 09:20 Napisao/la  SC

Umag, petak (18): Hrvatska - Srbija

Hrvatski rukometaši večeras od 18 sati u Umagu igraju prvu od dvije pripremne utakmice protiv Srbije, druga utakmica igra se u subotu u Rijeci također od 18 sati. Pripreme uoči početka Svjetskog prvenstva privode se kraju, utakmice protiv Srbije zadnje su provjere za nastupe u Kataru od 16. siječnja, kada je na rasporedu prva utakmica protiv Austrije.


- Malo smo umorni, izbornik je obećao da će nam malo olakšati i smanjiti gas. U dvije pripremne utakmice sa Srbijom trebamo vidjeti što još trebe uštimati prije prve utakmice protiv Austrije na Svjetskom prvenstvu. Raspoloženje među našim igračima je, kao i uvijek, jako dobro. Sve će to još biti bolje kad krenemo s pobjedama. Nadam se da će do 16. siječnja i utakmice s Austrijom krenuti dobro i da će to biti nešto lijepo, kaže Ivan Čupić.

- Nakon utakmica protiv Srbije održat ćemo još četiri treninga. Jedan u Umagu, a tri u Kataru. nadam se da će nam to biti dovoljno da otklonimo eventualne greške. Sve je u najboljem redu, dečki su nasmijani i hvala Bogu nema nikakvih ozljeda. Treba ići utakmicu po utakmicu. Svi to stalno ponavljamo, ali uistinu je to tako. Zna se dobro što nam donosi prva utakmica protiv Austrije, odličnu atmosferu ako se otvori s pobjedom. Prema tome sve su misli usmjerene na to, rekao je izbornik Slavko Goluža.

- Nadam se da ćemo kroz ovih par dana doraditi te sitne detalje u napadu i obrani te napadu na plitke i duboke zone. Trenutno je najvažnije da na turnir odemo svi zdravi, a onda ćemo se početi pripremati za prvi meč protiv Austrije. Grupa je nezgodna i mislim da ćemo odigrati nekoliko jako zanimljivih utakmica, rekao je Marko Kopljar.


Hrvatska je u skupini s Austrijom, BiH, Makedonijom, Tunisom i Iranom.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.