Henriquez odlazi iz Dinama u meksički Atlas iz Guadalajare, Talijani žele Ćorića

Četvrtak, 21. prosinca 2017. 21:31 Napisao/la  SC
Angelo Henriquez (Dinamo)
Angelo Henriquez (Dinamo)

 Nogometaš Dinama Angelo Henriquez od sljedećg bi uotrka trebao postati igrač Atlasa iz Guadalajare.

Meksički mediji objavili su da je Henriquez sve dogovorio s novim klubom te da će potpisati ugovor kad se vrati s proslave blagdana s obitelji

Dinamovo čelništvo službeno se još nije očitovalo u vezi sa statusom Čileanca čiji ugovor istječe krajem lipnja 2020. godine, no sve je izvjesnije da će Henriquez karijeru nastaviti u Meksiku.

U Maksimir je stigao u kolovozu 2014. godine na posudbu iz Manchester Uniteda za 1,5 milijuna eura, a Dinamo ga je otkupio godinu kasnije za 1,67 milijuna eura.

U jesenskom dijelu sezone Henriquez je postigao šest pogodaka u 21 nastupu.

Prema današnjoj tržišnoj cijeni vrijedi tri milijuna eura, a Dinamovi dužnosnici navodno su ga spremni prodati za upola manju cijenu

Ako je za vjerovati talijanskim medijima, Henriquez nije jedini koji će ove zime napustiti Maksimir. Sampdoria, a osobito Roma, ozbiljno su zainteresirane za Antu Ćorića.

Filip Benković bi također vrlo lako mogao napustiti Dinamo ako se nađe klub koji bi udovoljio Mamićevim zahtjevima. Ni Ćorić ni Benković neće ići za manje od deset milijuna eura.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.