GORICA - RIJEKA Igor Bišćan: Da budem iskren, još niti sam ne znam tko će igrati!

Subota, 10. kolovoza 2019. 21:06 Napisao/la  SC

Situacija je takva da ne možemo očekivati da ćemo imati momčad u optimalnom stanju kako god da je složimo, kaže trener Rijeke

Igor Bišćan
Igor Bišćan Foto: Lario Tus

 

Rijeka u nedjelju (20) igra utakmicu 4. kola u Velikoj Gorici, protivnik je  momčad kluba protiv kojega je trener Igor Bišćan prošle sezone imao negativni skor:

- Sigurno da nas je Aberdeen potrošio, fizički, a možda još više psihički. Vjerojatno vas zanima koja će momčad i koji igrači koji su igrali protiv Škota igrati protiv Gorice? Sasvim je sigurno da neće svi igrati, a točan broj i nešto više zadržao bih za sebe. Da budem iskren još niti sam ne znam. Čekam još pravi uvid u stanje nekih igrača, prvenstveno Tomečaka, ali i Halilovića, dok su Kvržić i Murić imali nekih manjih, sitnijih problema. Tomečak je najkritičniji, bio je izašao zbog bolova. Situacija je takva da ne možemo očekivati da ćemo imati momčad u optimalnom stanju kako god da je složimo, rekao je trener Rijeke i najavio drugu momčad u Velikoj Gorici:

- Igrači koji nisu u prvom planu igrali su dan kasnije utakmice koje nisu bile službene. Nije naravno to isti podržaj, ali je najbolji mogući da budu što bliže natjecateljskom ritmu. Ovo je utakmica u kojoj oni koji dobiju šansu moraju još više naznačiti svoje kvalitete, posebno sada kada idu utakmice za utakmicom. Ovo je trenutak da to iskoriste. Ili ako ništa drugo da se dignu u formi. Uvjeren sam da će igrači koji će igrati to tako shvatiti, prenosi Bišćanovu izjavu Novi list.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.