Frane Vitaić: Poruka je jasna: treba se savijati kao vrba i šutjeti, zabiti glavu u pijesak

Subota, 23. prosinca 2017. 10:45 Napisao/la  SC

Igrači Cibalije reagirali su na nepostojeći penal za domaćina u Zaprešiću, opravdanost njihove ogorčene reakcije potvrdila je stručna analiza suđenja

Frane Vitaić: Poruka je jasna: treba se savijati kao vrba i šutjeti, zabiti glavu u pijesak


Cibalijini  nogometaši kažnjeni sa po 1000 kuna zbog fotografije s prekriženim napisom HNS nakon utakmice u Zaprešiću i poraza 2:3 od Intera.

Igrači Cibalije reagirali su na nepostojeći penal za domaćina, opravdanost njihove ogorčene reakcije potvrdila je stručna analiza suđenja.

Disciplinska komisija HNS-a kaznila je one igrače koji su se našli na fotografiji, tako da su tisućicu 'spasili' Šubarić, Galić i Križanović koji su se dulje zadržali u svlačionici pa su zakasnili na fotografiranje.

- Zahvaljujemo HNS-u na Božićnoj čestitki, lijepo je da su se sjetili i nas na istoku Hrvatske. Poruka je jasna: treba se savijati kao vrba i šutjeti, zabiti glavu u pijesak pa će sve biti u redu. Žao mi je što je fizioterapeut Goran Krolo najgore prošao (dobio dvomjesečnu suspenziju, nap. a.) jer je ispalo je da je inicijator, a nije. To je bila naša spontana odluka nakon utakmice i svi smo jednako krivi,  rekao je kapetan Frane Vitaić

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.