OKRŠAJ

Fran Jović prijavio pokušaj napada

Subota, 09. ožujka 2019. 20:04 Napisao/la  SC

Direktor Slaven Belupa nasrnuo na suca

Fran Jović
Fran Jović Foto: Lario Tus

 

Fran Jović prijavio je pokušaj fizičkog napada, suca utakmice Slaven Belupo - Hajduk (1:2) nakon utakmice pokušao je napasti direktor Slaven Belupa.

U izvještaju zapisnika piše sljedeće:

- Po završetku utakmice, gospodin Zvonimir Šimunović dočekao me je u tunelu igrališta te se pokušao samnom fizički obračunati, u čemu su ga spriječili zaštitari. Nakon toga, isti mi je prijetio riječima: "Jebat ću ti ja mater, pička ti materina." To je ponovio u više navrata.

Slaven Belupo doživio je poraz dvama pogocima Hajduka (89, 90+2) u završnici utakmice, ali je dojam da je Jović na utakmici eventualno mogao oštetiti samo Hajduk.

Zagrebački sudac u 56. minuti dosudio je kazneni udarac zbog prekršaja kepatana Josipa Juranovića nad Mateasom Delićem.

U zapisniku piše da je kapetan Hajduka crveni karton dobio zbog sljedećega:

- br. 17 Juranović Josip (2118080) u 56. Min (guranje rukama protivničkog igrača u izglednoj situaciji za postizanje pogotka u svojih 16 metara)

Intezitet "guranja rukama protivničkog igrača" vrlo je dvojben!

Nedugo nakon kaznenog udarca sudac je isključio pomoćnog trenera Hajduka:

- U 62. min. udaljio sam sa klupe za pričuvne igrače pomoćnog trenera HNK Hajduka, Gorana Rosandu zbog učestalog prigovaranja riječima: "Smeća ste velika."

Svemu ovome treba dodati da je ulaznice za utakmicu bilo moguće kupiti samo gledateljima s prebivalištima u sljedećih pet županija: Koprivničko-križevačka, Varaždinska, Međimurska, Bjelovarsko-bilogorska ili Virovitičko-podravska.

Ostali su mogli kupiti ulaznice samo za gostujuću tribinu.

Sličan problem imao je navijač Rijeke iz Istre Marin Brančela, koji nije mogao kupiti ulaznicu za utakmicu Rijeka - Hajduk zbog toga što nema prebivalište u Primorsko-goranskoj županiji.

Standings provided by Sofascore