FILIP BRADARIĆ Uvijek je izazov igrati na Poljudu, jedva čekam utakmicu

Četvrtak, 29. ožujka 2018. 15:03 Napisao/la  SC

Nakon prve utakmice atmosfera je malo bila poljuljana, ali u drugoj smo pokazali da možemo dobiti svakoga kad smo pravi,  kaže Bradarić po povratku iz SAD-e

Filip Bradarić i Mateo Kovačić u meksičkom okruženju
Filip Bradarić i Mateo Kovačić u meksičkom okruženju

Filip Bradarić odigrao je zapaženo protiv Meksika, kapetan Rijeke u igru je ušao umjesto oslijeđenog Milana Badelja kojemu bi trebao postati zamjena u Fiorentini.

Talijanski mediji svaki prijelazni rok Badelja sele u neki jači klub od Fiorentine, a Bradarića iz Rijeke sele u Fiorentinu.

Nakon utakmice protiv Meksika u Dallasu, Bradarića čeka dokazivanje u rodnom Splitu.

Rijeka i Hajduk u subotu igraju derbi kola:

- Uvijek je izazov igrati na Poljudu, bit će 20.000 ljudi, jedva čekam utakmicu. Dinamo? Dok god ima šanse, vjerujemo u naslov. Ovo će biti utakmica za drugo mjesto, ali pobjednik će se sigurno nadati da može stići Dinamo, kazao je Bradarić za 24sata po povratku iz SAD-a.

- Svatko je iz Frankfurta otišao svojim putem. Moram što prije u Rijeku, u petak je trening, treba se što prije prilagoditi na vremensku razliku. Nakon prve utakmice atmosfera je malo bila poljuljana, ali u drugoj smo pokazali da možemo dobiti svakoga kad smo pravi, smatra Bradarić kojemu ne pada napamet miješati se u poremećene odnose između senatora u reprezentaciji nakon što su šestorica igrača otišli u Europu poslije poraza od Perua:

- Teško mi je pričati o tome, nisam toliko dugo tu da bih mogao davati neke svoje zaključke. To je između njih, neka to riješe međusobno, govori Bradarić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.