Filip Bradarić: Sve dok postoji šansa u borbi za prvo mjesto, momčad će davati sve od sebe

Četvrtak, 19. travnja 2018. 20:29 Napisao/la  SC

Pozivam navijače da nas dođu podržati da uzmemo tri boda, da ostanemo u utrci u prvenstvu i da sve skupa pokušamo zakomplicirati, kaže Bradarić uoči Osijeka

Filip Bradarić
Filip Bradarić

Filip Bradarić vratio se u omčad nakon izdržane kazne u polufinalu Kupa, kapetan će predvoditi momčad Rijeke u subotnjoj utakmici protiv Osijeka na Rujevici.
 
- Ispred nas je izazovna utakmica, igramo protiv protivnika visoke kvalitete koju se pokazao u utakmici protiv Dinama. Osijek zaslužuje respekt, ali mi igramo na Rujevici. Idemo na pobjedu i pozivam navijače da nas dođu podržati da uzmemo tri boda, da ostanemo u utrci u prvenstvu i da sve skupa pokušamo zakomplicirati. Moramo potvrditi pobjedu u Puli, koja je bila  izuzetno teška, ali je podignula samopouzdanje, kaže Bradarić.

Povratnik u momčad objasnio je što je mislio reći pod  "zakomplicirati":

- To znači da pobjedimo Osijek i da idemo dalje. Sve dok postoji šansa u borbi za prvo mjesto, ja ću se boriti. Momčad će davati sve od sebe i kada govorimo o tome što sam mislio, onda govorimo o najvišem cilju, a to je prvo mjesto, naglašava Bradarić, koji dugo nije igrao:
 
- Željan sam igre, daleko od toga, ali cijela momčad mora biti moritivirana zbog toga što ove sezone još nismo pobijedili Osijek. Vjeruje da ćemo s takvim pristupom ući u utakmicu. Vrijeme će biti lijepo, stadion će biti pun, uvjeren sam da ćemo biti prava Rijeka, tvrdi Bradarić.

Kapetan je bio uz momčad u Zagrebu i Puli:

- Kao god mogu, ja sam uz momčad i klub koji volim. Ako bilo čime mogu pomoći momčadi, to ću učiniti.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.