Filip Bradarić: Mislim da nikome nije u interesu da se igra samo da bi se odigralo

Nedjelja, 25. veljače 2018. 21:26 Napisao/la  SC
Filip Bradarić
Filip Bradarić

 Sudac Damir Batinić zajedno s kapetanima Rijeke i Dinama obišao je travnjak na Rujevici prije nego što je donio odluku o odgodi derbija 23. kola.

Rijeka je suglasila s takvom odlukom, Dinamo nije:

- Sudac je pozvao mene i Ademija, izašli smo na teren, ali stvarno danas uvjeti nisu bili za igru. Mislim da nikome nije u interesu da se igra samo da bi se odigralo, interes je svima, a ponajprije gledateljima da gledaju pravi derbi, a danas stvarno nisu bili uvjeti za igru. Teren je na jednom dijelu, tamo kod gostujućih navijača bio zaleđen, tvrd kao kamen. I sada je evo vjetar pojačao, ponovno je počelo lediti. Odluka je razumna, svi želimo igrati u ovakvoj utakmici, o tome uopće nema raspravljanja, ali svi mi igramo iz gušta, a ne da to odradimo reda radi. Kada se igra treba biti pravi ambijent, da svi budemo zadovoljni, da se igra nogomet, vidjet ćemo kad će to biti, kazao je kapetan Rijeke Filip Bradarić.

- Izašli smo na teren i sudac nam je rekao da se neće igrati. Mi smo bili za, pamtim 50-ak utakmica koje su se igrali i u težim uvjetima, rekao je kapetan Dinama Arijan Ademi.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.