DINAMO RIJEKA 3:1 Mate Maleš: U drugom dijelu utakmice nismo se dobro snašli

Subota, 28. listopada 2017. 18:14 Napisao/la  SC
Mate Maleš
Mate Maleš


Dinamo je uvjerljivo (3:1) pobijedio Rijeku u derbiju 14. kola:

- Izašli smo kao pravi lavovi, dali zadnji atom energije i zasluženo slavil. Iz naše dominacije primili smo gol. Odmah smo nastavili napadati, nije bilo panike. Na poluvremenu smo rekli da idemo još jače i na kraju smo slavili. Prvenstvo gotovo? Neću ništa govoriti unaprijed, svaku sljedeću utakmicu trebamo igrati ovako. Ne smijemo kalkulirati, nego ići na glavu,  rekao je strijelac prvog pogotka za Dinamo Nikola Moro.

- Mislim da smo dobro otvorili utakmicu i dali taj gol, a nespretno smo primili gol za izjednačenje. U drugom dijelu nismo se dobro snašli, mogu samo čestitati Dinamu. Kad se izgubi, naravno da nije dobro, nismo dobro reagirali. Dobro smo ušli, ali možda nam je malo pala koncentracija nakon toga... Kad igraš protiv dobre momčadi kao što je Dinamo, kazne ti svaku pogrešku, kazao je kapetan Rijeke Mate Maleš.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.