DINAMO - OSIJEK Zoran Zekić: Pa njima jedan Gavranović ulazi s klupe...

Četvrtak, 16. kolovoza 2018. 15:25 Napisao/la  SC
Zoran Zekić
Zoran Zekić

 

Zoran Zekić najavio je utakmicu Osijeka u Maksimiru, u petak se igra derbi 4. kola:

- Prvi smo na tablici i to je dodatna obveza za našu momčad. Bit će nam to najteži test do sada iako ni ovi prethodni nisu bili lagani. Nekada se u Maksimir odlazilo bez nekih posebnih ambicija, no dosta se toga u međuvremenu promijenilo. Jasno je da ćemo morati biti na vrlo visokoj razini jer samo tako možemo do uspjeha. Nećemo ići s mišlju da se branimo. Oni će sigurno nešto mijenjati, no ne mogu reći da je to sada neki posebni problem. Činjenica je da imaju zaista širok igrački kadar, puno kvalitetnih igrača na dispoziciji. Primjerice, njima jedan Gavranović ulazi s klupe, a svoju šansu čekaju Majer, Fiolić i ostali, kaže Zekić.

Zekićev prijatelj Nenad Bjelca u ponedjeljak slavi 47. rođendan:

- Neka rođendan proslavi idućega tjedna, pobjedom nad Švicarcima. S Bjelicom sam nekada igrao u Osijeku, doduše, ja sam tada tek pokušavao izboriti mjesto u momčadi, a on je već bio među onima koji su bili ponajbolji prvotimci. Znamo kakav je trag ovdje ostavio i bit će mi ga drago vidjeti nakon dužeg vremena, rekao je Zekić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.