Članovi Udruge "Dinamo to smo mi" neka si nađu novi hobi ili neka očekuju tužbe

Petak, 28. lipnja 2019. 15:13 Napisao/la  SC
Krešimir Antolić (Dinamo)
Krešimir Antolić (Dinamo)

Dinamo je održao konferenciju za novinare kao reakciju na priopćenje udruge "Dinamo to smo mi" koja je kritizirala nove igrače Dinama.

Naime, zagrebački klub potpisao je nove ugovore sa Stjepanom Mamićem (18), rođakom Zdravka i Zorana Mamića, te Marijom Vasiljem (24), sinom vlasnika vile Regina u kojoj boravi Zdravko Mamić.

- U klubu smo davno odlučili da se nećemo baviti priopćenjima fantomske udruge nekoliko građana, ali oni ne prestaju lagati, manipulirati i govoriti poluistine u svoje fantomske svrhe, počeo je član uprave Dinama Krešimir Antolić.

- Konkretno, Stjepan Mamić je u Dinamu od 2015., u sustavu je stipendijskih ugovora, a ako baš hoćemo istine radi - u donjoj granici stipendija koje imamo. Radi se o talentiranom igraču koji koji je bio najbolji strijelac juniorske lige Sjever, zabio je gol hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u dresu Bjelovara. On je sada obnovio svoj stipendijski ugovor i ostao u sustavu Dinama. Ovaj ugovor nema veze s povratkom Zorana Mamića u klub. Ta procedura je pokrenuta i ispoštivana puno prije njegova dolaska u klub, rekao je Krešimir Antolić.

Prašina se digla prošlog ljeta kada je za Dinamo potpisao Mario Vasilj, sin vlasnika Vile Regina.

- Što se tiče Marija Vasilja, on je došao u Dinamo prošle godine kao slobodan igrač. Ustupljen je Sesvetama, a u 21 utakmici zabio je sedam golova. Za njega je interes pokazala Olimpija i on će tamo na posudbu. Podijelit ćemo sa Slovencima njegovu plaću i postotak budućeg transfera ako se dogodi, dodao je Antolić najavivši tužbe.

- Ni dan danas ne znamo koliko udruga "Dinamo to smo mi" članova Dinama predstavlja. Moram izraziti svoje čuđenje time, ali poručujem im da mi njima nećemo polagati račune za naše poslovne odluke. Kada su klubovi polagali račune takvim udrugama onda su završavali na četvrtom mjestu. Dinamo je bio prvi, bit će i iduće godine prvi, a ovim dečkima poručujem da si nađu novi hobi koji će im biti novi smisao života, ili neka na svojim kućnim adresama očekuju tužbe, ovo jednostavno mora prestati, završio je član Dinamove uprave.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.