Darko Raić Sudar: Nama prvenstvo počinje nakon utakmica protiv Rijeke i Lokomotive

Nedjelja, 28. siječnja 2018. 17:55 Napisao/la  SC
Darko Raić Sudar, trener Istre
Darko Raić Sudar, trener Istre Foto: www.istra1961

Darko Raić Sudar na treningu ima 14 seniora, trener Istre 1961 očekuje još nekoliko igrača na probu, a idući tjedan trebali bi stići i prvi igrači na posudbu.

– Najveći problem trenutno imamo u obrani jer su nas napustili svi stoperi i desni bekovi pa imamo samo Čuljka i Pavića na poziciji lijevog beka. Nadam se da će se problem oko vlasništva kluba riješiti što prije jer bi se onda sve promijenilo i mi bismo igračima postali puno zanimljiviji. Budući da nemamo puno vremena, nama će tjedan u kojem ćemo igrati s Rijekom biti pripremni, a prvenstvo će za nas početi nakon utakmice protiv Lokomotive i pauze, jer je za sada teško očekivati da ćemo biti spremni za prve dvije utakmice, kaže Raić Sudar.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.