Marin Brbić, predsjednik Hajduka: Odluka o prebacivanju sudaca u Drugu ligu je nedovoljna!

Ponedjeljak, 10. rujna 2012. 22:54 Napisao/la  I. Jelić

Kako se sudačke pogreške više ne bi ponavljale, očekujemo tematsku sjednicu Udruge koja će se pozabaviti pitanjem regularnosti natjecanja, stoji između ostalog u priopćenju

Na Poljudu su se odlučili "gandijevski načinom" suprotstaviti nepravilnostima u HNS-u. Na dopis odgovaraju dopisom. Prvi čovjek Hajduka Marin Brbić uputio je novi dopis predsjedniku Udruge prvoligaša Robertu Komenu u kojem je između ostalog napisao:

- Zahvaljujem Vam se na ekspeditivnom odgovoru na dopisu koje smo Vam poslali poslije sudačke pogreške na utakmici Rijeka – Hajduk. Očekivali smo konkretan odgovor. Razočaravajuća je činjenica kako niste željeli izdvajati utakmice na kojima su se događale sudačke pogreške. Što je tome razlog ? Ako uistinu želimo poboljšanje regularnosti natjecanje mislim da se treba jasno i glasno kazati gdje i na čiju štetu su se dogodile sudačke greške. Kako se takve greške više ne bi ponavljale, očekujemo tematsku sjednicu Udruge koja će se pozabaviti pitanjem regularnosti natjecanja. Što se tiče odluke komisije o prebacivanju sudaca u Drugu ligu je nedostatna. Sve dok suci koji su napravili pogrešku, oštetili neki klub ne budu puno drastičnije kažnjeni nećemo uvesti reda u sudačku organizaciju. Oni će i nadalje suditi i za svoje suđenje će dobivati novac, stoji u priopćenju predsjednika Hajduka.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.