BORIMIR PERKOVIĆ Gledao sam Rijeku u Superkupu, na Rujevici će igrati drugačije

Četvrtak, 18. srpnja 2019. 20:15 Napisao/la  SC
Boro Perković
Boro Perković

Varaždin prvu utakmicu u prvoj ligi u subotu (20) igra na Rujevici, trener Varaždina Borimir Perković bivši je igrač Rijeke koja je igrala na Kantridi.

- Veseli nas početak prvenstva, to je razlog zbog kojeg se trenira. Rijeka je jedna od najboljih ekipa i sigurno su favorit na Rujevici, ali favorit ne mora uvijek i pobijediti. Siguran sam da ćemo imati prilika, a najvažnije je da moji igrači daju sve od sebe. Rijeka ima iskusnih pojedinaca i odlično je vođena, zato moramo biti oprezni. Gledao sam Rijeku u Superkupu, ali sigurno će na Rujevici igrati potpuno drugačije, rekao je Perković.

Rijeka i Varaždin igrali su prošle sezone u kupu, aktualni pobjednik kupa eliminirao je tadašnjeg drugoligaša u samom finišu utakmice pogotkom Antonija Čolaka.

Otada je Varaždin promijenio momčad i trenera.

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.