ANTONINI ČULINA Dok sam bio u Rijeci bio sam mlad, sada sam puno bolji igrač

Nedjelja, 03. ožujka 2019. 12:23 Napisao/la  SC

Svaki čovjek iz Dalmacije voli Hajduk i nema se tu što skrivati, što je normalno, kaže rođeni Zadranin koji je slovio velikih riječkim talentom

Antonini Čulina
Antonini Čulina

Antonini Čulina (27) ove zime stigao je iz Cracovije u Zaprešić, nekada veliki talenat riječkog nogometa u zrelim godinama traži reafirmaciju u HNL-u.

U Rijeci se nije uspio nametnuti iako je dobivao šanse kod nekoliko trenera, kao posuđeni igrač Rijeke igrao je u Speziji, Vareseu i Luganu:

- Bio sam mlad, sada sam puno bolji igrač, kvalitetniji, zreliji u glavi. Treba također naglasiti da je to vrijeme drugačije u odnosu na ovo danas. Uvjeti su sada puno bolji, sve je otišlo na viši nivo. Isto tako kada si mlad ne razmišljaš o tim bitnim stvarima, ali najveća razlika je da je danas HNL puno kvalitetniji i konkurentniji, kaže Čulina za Sportske novosti.

Nije Čulina imao ni sreće, najviše ga je sputala ozljeda križnih ligamenata u Luganu, gdje je igrao najbolji nogomet:

- Zabio sam 10 golova i ostvario devet asistencija, onda je došla ta ozljeda u najgore vrijeme i sada učim na greškama. Neki kažu da su ozljede sreća/nesreća, ali to je sve stvar rada i do pristupa treningu. Imam veliku volju i želju da se vratim u svoju najbolju formu, naglašava Čulina.

Uoči utakmice Intera i Hajduka rođeni Zadranin kazao je sljedeće:

- Zadnja moja utakmica za Rijeku bila je baš na Poljudu (1:1), tu sam asistirao za pogodak. Imao sam solidnih iskustva protiv splitskog kluba. Svaki čovjek iz Dalmacije voli Hajduk i nema se tu što skrivati, što je normalno. Veseli me što se napokon daje prilika mladim igračima, mislim da je to pravi put jer u Dalmaciji zbilja ima velikih talenata.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.