ALEXANDER GORGON Sve oko trenera se odigralo jako brzo! Tako to obično bude, teško je zamijeniti 26 igrača!

Nedjelja, 14. listopada 2018. 14:15 Napisao/la  SC

Bišćan je pet godina igrao u Liverpoolu i već to puno govori. Mislim da neće biti problema, novi trener ima iza sebe puno iskustva i s njim mi gledamo isključivo prema naprijed, kaže napadač Rijeke

Alexander Gorgon
Alexander Gorgon

 Alexander Gorgon opisao je kako su igrači Rijeke doživjeli ostavku Matjaža Keka:

– Ništa posebno! Mi smo profesionalni nogometaši i znamo kako se sve u nogometu brzo odvija. U ovakvim okolnostima u kojima smo se mi našli sve oko trenera se odigralo jako brzo. Tako to obično bude, teško je zamijeniti 26 igrača, rekao je Gorgon za Hinu.

O novom treneru napadač Rijeke kaže:

– Moramo se malo obostrano upoznati. Vidjet ćemo... No, Bišćan je pet godina igrao u Liverpoolu i već to puno govori. Mislim da neće biti problema, novi trener ima iza sebe puno iskustva i s njim mi gledamo isključivo prema naprijed, prema onom što nas čeka. Svaki trener donosi neke novosti. Od običnog vježbanja pa nadalje. Ne volim uspoređivati trenere, svaki od njih ima svoj stil. Mislim da će biti bolje kad se svi bolje upoznamo. Uvjereni smo i znamo da svi zajedno možemo puno bolje. Malo smo izgubli na sigurnosti, potom počeli ispuštati bodove. Dominirali smo, ali nije nas išlo u nekim utakmicama. Ne znam zašto. Imamo dobru momčad i sada se moramo fokusirati isključivo samo na rad i rad i svaku sljedeću utakmicu. U sportu nije normalo da uvijek letite visoko, ostvarujete sve ciljeve koje želite... Normalnije je da se koji put prizemljite. Pogledajte samo što se događa u posljednje vrijeme s velikim europskim momčadima poput Real Madrida ili Manchester Uniteda. Zašto se to ne bi dogodilo i Rijeci? Najvažnije je da se u toj situaciji ostane čiste glave i naravno, nešto nauči, smatra Gorgon.

 

Standings provided by Sofascore