NAVIJAČI U AKCIJI

Saidu probušene gume i oštećeno vozilo

Ponedjeljak, 14. svibnja 2018. 17:26 Napisao/la  SC

Teško da će zaigrati protiv Rijeke 

Ahmed Said (Hajduk)
Ahmed Said (Hajduk)

Napadač Hajduka Ahmed Said ponovo se našao na meti navijača.

Nakon remija Hajduka i Osijeka koji je Dinamu donio naslov prvaka, a u kojem je Said u igru ušao tek u 60. minuti, igrač je na parkingu zatekao izgreban Mercedes A-klase talijanskih registarskih pločica na više mjesta i izbušene četiri gume.

Said je slučaj prijavio odgovornima u klubu, a isto će napraviti i u policiji.

- Ne znam zbog čega su mene uzeli na zub. Kad dobijem priliku na terenu dajem sve od sebe. Ako sam ja problem, ako nisam dovoljno dobar za Hajduk, to se može riješiti bez ikakvih problema - kazao je Said prijateljima.

NIje ovo prvi put da je Said imao problema sa navijačima. Prije mjesec dana petoricu igrača Hajduka, redom stranaca, presrela je grupa mladića i počela im predbacivati lošu igru, nezalaganje.

Glavna meta je bio Said, u čiju su obranu stali prisutni suigrači, a nakon kraće prepirke i naguravanja, jedan je nogom u glavu udario Marka Futacsa.

Počinitelji tada nisu pronađeni te je izvjesno da neće biti pronađeni ni sada.

Said nije igrao u prvoj utakmici nakon napada, a zatim je zaigrao u Puli te je odigrao pola sata protiv Osijeka na Poljudu.

No, i to je bilo dovoljno da se nađe na meti navijača.

Nakon drugog napada, ovaj puta na njegovu imovinu, vrlo je teško da će Said zaigrati u predstojećem Jadranskom derbiju na Rujevici.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.