Hajduk u Osijeku bez vratara Posaveca, Said vjerojatno predvodi napad

Subota, 28. srpnja 2018. 14:43 Napisao/la  Ivan Jelić
Said sezonu počeo pogotkom protiv Slavije
Said sezonu počeo pogotkom protiv Slavije

 

Nakon europske zadaće protiv Slavije iz Sofije igrači Hajduka nisu imali previše vremene za odmor, jer ih čeka gostovanje u Gradskom vrtu protiv Osijeka.

Utakmica se igra u nedjelju sa početkom u 21 sat.

- Analizirali smo utakmicu protiv Slavije, sada smo se okrenuli otvaranju nove sezone u HNL-u. Čeka nas zahtjevna utakmica protiv Osijeka, idemo odigrati dobru utakmicu i napraviti sve da dođemo do pravog rezultata, kazao je željko Kopić.

Nova sezona u HNL-u započela je prvorazrednim iznenađenjem, favorizirani Dinamo osvojio je samo bod protiv Rudeža koji nije niti popunio sva mjesta u zapisniku:

- Nisam gledao utakmicu, ali to je još jedan pokazatelj da bez obzira s kim igraš za čas uđeš u probleme ako nisi na pravoj razini. Mi u Osijeku nećemo kalkulirati, kao što nismo ni u jednoj utakmici do sada. Gledao sam snimku dvoboja Osijeka i Glasgow Rangersa, odigrali su dobru utakmicu, promašili su nekoliko izglednih prilika. Čeka naš teška utakmica. Ne razmišljamo na način da čuvamo rezultat. Kad god ideš negdje ne izgubiti, uvučeš se u svoj gol i to ne ispadane dobro, naglašava Kopić.

Dvoboj sa Slavijom ostavio je traga na igračima:

- Nije nikakav energetskin problem, nego mišićni zbog terena. Velika je vjerojatnost da ćemo nešto promijeniti ali nema čuvanja. HNL nam je izuzetno bitan, idemo sa najjačim što imamo, kaže Kopić.

U Osijeku neće biti vratara Posaveca, umjesto Ivanovskog vjerojatno će krenuti Said.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.