HAJDUK - DINAMO Nenad Bjelica danas na Poljudu igra u jačem sastavu nego u utakmici protiv Fenerbahčea

Subota, 29. rujna 2018. 10:43 Napisao/la  SC

Dinamo u optimalnom stanju apsolutni je favorit, najveća prednost Hajduka je dobra atmosfera nakon što je Vulić spojio dvije pobjede i puni Poljud

HAJDUK - DINAMO Nenad Bjelica danas na Poljudu igra u jačem sastavu nego u utakmici protiv Fenerbahčea

 

Uoči današnjeg derbija na Poljudu trener Nenad Bjelica momčad Dinama pripremao je u Mavrincima.

Dobra vijest za navijače Dinama je da Bjelica u utakmici protiv Hajduka može računati na najbolje igrače, Dinamo će na Poljudu istrčati u sastavu koji je pokazao zavidnu razinu nogometa u europskim utakmicama.

Leovac i Hajrović su spremni za nastup, što znači da će Bjelica utakmicu početi u sljedećem sastavu: Livaković, Stojanović, Theophile, Dilaver, Leovac, Ademi, Gojak, Olmo, Hajrović, Oršić, Gavranović.

Štoviše, ovaj Dinamo jači je za Ademija i Leovca u odnosu na Dinamo koji je napunio mrežu Fenerbahčea u prvoj utakmici Europske lige.

- Dinamo ima 25 kvalitetnih igrača, teško ih je pročitati do kraja jer tek je protiv Fenerbahčea igrala njihova momčad koja je u optimalnoj formi. Poznajemo ih dobro, a vidjet ćemo hoćemo li ih uspjeti do kraja pročitati, kazao je trener Hajduka Zoran Vulić.

Dinamo u optimalnom stanju apsolutni je favorit, najveća prednost Hajduka je dobra atmosfera nakon što je Vulić spojio dvije pobjede i puni Poljud.

Prema najavama oko 25.000 ljudi trebalo bi gledati derbi koji sudi Ivan Bebek, riječki arbitar sudi 12. utakmicu između Dinama i Hajduka.

- Meni je užitak igrati na Poljudu pred punim tribinama, volim igrati utakmice pod pritiskom, kada će svi biti protiv nas. Hajduk nije dobro počeo ovu sezonu, ali sada su se dolaskom novog trenera stabilizirali. Teško je igrati na Poljudu, kamoli tamo pobijediti. Kažem, svi će biti protiv nas, ali to mi daje neku dodatnu ekstra motivaciju. Osobno volim taj osjećaj, volim kada je publika protiv mene, tako da zbog toga i volim igrati na Poljudu, rekao je Dani Olmo za goal.hr.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.