GORDON SCHILDENFELD

Bišćan zatvorio ulaz Hrvatima na Cipar

Srijeda, 10. listopada 2018. 15:30 Napisao/la  SC

Mi smo otvarali vrata, Bišćan ih je zalupio

Gordon Schildenfeld
Gordon Schildenfeld

 

Predsjednik mi je poslao poruku; 'to su vaša hrvatska posla'. Cijeli dan branili smo svoj i tuđi obraz! Pa potpisao je ugovor prije četiri dana!

Igor Bišćan jednostrano je raskinuo preugovor s Anorthosisom što je ostavilo negativne posljedice na statuse igrače ciparskog kluba Ivana Vargića, Danijela Pranjića i Gordona Schildenfelda

- Ta priča oko Igora Bišćana izravno se odnosi na mene, jer baš je mene predsjednik kluba pitao o Bišćanu, a ja sam kazao sve najbolje, rekao da bi on bio izvanredan trener za naš klub. I onda se dogodi ovo, neshvatljivo! Predsjednik mi je poslao poruku; 'to su vaša hrvatska posla'. Zamislite kako sam se osjećao. Sad se Pranjić i ja moramo pravdati na način;'pa znate, pa nije, pa ovo, pa ono'... Užasno nam je neugodno. Bišćan je sad ovim potezom zatvorio ulaz svim Hrvatima na Cipar! Sad će svi dobro razmisliti hoće li dovesti nekoga iz Hrvatske. Baš nam je teško, nas se pitalo za Bišćana, obojica smo rekli “da, naravno”. Trenerske vrijednosti Bišćana su vrhunske. Sad se ovaj događaj tiče nas, stvarno nije bilo korektno od Bišćana. Cijeli dan kod predsjednika kluba branili smo svoj i tuđi obraz! Pa Bišćan je potpisao ugovor prije četiri dana. Predsjednik ga je onda pustio da ode u Kinu na humanitarnu utakmicu, jer ga je pitao. Makar, s obzirom na to da je potpisao ugovor, ja ne vjerujem da će na ovome završiti. Ne znam za pravne posljedice, ali držim da to ne ide samo tako. Ja to nikad ne bih mogao napraviti. Da me predsjednik nije pitao, da ovdje Pranja i ja nismo dali sve od sebe da sutra ovdje mogu doći hrvatski nogometaši i treneri, ne bih s ovime niti izlazio van, sačuvao bih mišljenje za sebe. Ali zaista se počelo tražiti Hrvate, stalno nas je netko pitao “je li ovaj slobodan, je li onaj slobodan, bi li ovaj došao”... Do sad je bilo, kad je Hrvatska u pitanju nema problema. Stigao nam je i Ivan Vargić. Bilo je razgovora i za neke druge igrače, za koje se ne zna. Eto, zahvaljujući Pranjiću sad je stigao jedan momak koji je na posudbi. Mi smo otvarali vrata, a Bišćan ih je sad zalupio. Prijatelju, tvoje trenerske vrijednosti su jedno, ali ovo sad me jako razočaralo. Ne može se tako, kazao je Schildenfeld za SN.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.