Filip Bradarić: Želim da budemo svi zajedno, vratit ćemo reprezentaciju u Split!

Utorak, 17. srpnja 2018. 20:05 Napisao/la  SC
Filip Bradarić: Želim da budemo svi zajedno, vratit ćemo reprezentaciju u Split!

 

Na splitskoj rivi priređen je veličansteni doček za Ivana Perišića, Lovru Kalinića, Antu Rebića, Ivana Strinića i Filipa Bradarića.

Srebrna petorka u Split je stigla morskim putem, na prilazima splitskoj luci dočekali su ih navijači u različitim plovilima.

Prema procjeni u Splitu se okupilo ukupno oko 50.000 ljudi, središnja proslava odvijala se na splitskoj rivi.

U otvorenom autobusu stigli su na rivu oko 18.30 sati, gdje se pjevalo i slavilo:

- Ljudi, hvala vam na ovih mjesec i pol dana podrške. I što ste došli u ovolikom broju jer ovo samo Split može napraviti! Za rođendan bih volio pjesmu 'Dalmatinac sam'., kazao je Ivan Strinić koji je na poseban način proslavio rođendan.

- Ljudi moji, kad bih ja vama rekao koliko ste me usrećili, ne biste vjerovali. Srce mi je puno, hvala za ovo, ponosni smo na vas... ipak je Split najluđi grad i nismo ni sumnjali u vas, kazao je Lovre Kalinić.

Filip Bradarić od silnog uzbuđenja pobrkao je medalje:

- Ljudi, hvala vam svima, ovo što se događalo 50 dana je ludo, ja sam ponosan što sam danas tu, u svome gradu, pred svojim ljudima. Ljudi, hrvatska reprezentacija osvojila je broncu, broncu zlatnog sjaja...

Ispravio se Bradarić:

- U Francuskoj smjo osvojili srebro, a sad srebro zlatnog sjaja. Jučer u Zagrebu i ovo sada sanjao sam cijeli život. Budite složni, molim vas, budite zajedno, ako smo zajedno, možemo ići gore i promijeniti neke stvari, Hrvatska to zaslužuje!. Svi znamo što se događa u Hrvatskoj, ja sam iz Splita i želim da svi zajedno budemo, zajedno za Hrvatsku i vratit ćemo reprezentaciju u Split!, rekao je Bradarić uz ovacije.

- Hvala svima! Ja nisam iz Splita nego iz Imotskog, ali dovoljno sam tu živio. Hvala na dobrodošlici, isto kao jučer u Zagrebu i htio bih zapjevati, kazao je Rebić.

- Hvala od srca. Jučer smo bili u Zagrebu, doživjeli smo doček kakav nismo mogli ni sanjati, Zagreb je Zagreb, ali Split je Split! Kad sam počeo igrati, sanjao sam da ovdje proslavim naslov prvaka Hrvatske s Hajdukom. Spletom okolnosti išao sam drugim putem, ali ima vremena, hoću završiti karijeru ovdje u Splitu, uz naslov prvaka. Ali najvažnija je Hrvatska, Hrvatska iznad svih, rekao je Ivan Parišić.

Putem videozida javili su Zlatko Dalić i Ivan Rakitić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.