Dominik Picak: Naravno da smo svi sretni, ali ostaje žal da nismo osvojili tri boda

Petak, 27. srpnja 2018. 23:37 Napisao/la  SC
Dominik Picak
Dominik Picak

 

Dino Perić pogotkom u 93. minuti spasio je Dinamo (1:1) poraza od Rudeša u 1. kolu HNL-a

- Kako smo ušli u utakmicu, tako nam se i vratilo. Nisam pametan, tužan sam. Vidjelo se da smo podcijenili Rudeš, rezultat je to i pokazao. Gol? Ma kao da je to bitno, koga briga za to. Moramo se okrenuti novim utakmicama, dići glave i biti pravi. A sve će biti dobro samo ako nakon ovakve utakmice izvučemo pouke. Vjerujem da i hoćemo", poručio je Dino Perić .

Ivan Fiolić bio je igrač prevage:

- Ne znam je li to uopće bitno pričati o tome nakon ovakvog rezultata. Ne znam što bih uopće rekao, trebamo skupiti glave, okrenuti se novoj utakmici protiv Hapoel Beer Sheve i ići prema tom putu, ne pričati o ovome što smo danas pokazali. Na kraju nas ni lopta nije htjela nagraditi. Kako smo ušli u zagrijavanje, kako smo ušli u utakmicu i postavili se otpočetka, tako je sve i završilo. Nismo imali pravi gard, nismo se postavili na način na koji moramo u domaćim utakmicama, rekao je Fiolić.

- S bodom u Maksimiru možemo biti presretni. Čestitke svim mojim suigračima, borili smo se maksimalno, znali koliko je tu teško doći do pozitivnog rezultata. Naravno da smo svi sretni bodom, ali sada ostaje neki žal što nismo osvojili sva tri. Rudeš se dosta promijenio, ovdje je 25 novih igrača, iz prošle sezone tu smo samo Boršić i ja. Sada smo odlično ušli u sezonu, moramo tako i nastaviti, rekao je vratar Rudeša Dominik Picak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.