Dejan Radonjić: Imam ugovor s Dinamom, zar bih trebao slaviti kad Hajduk postigne gol?!

Ponedjeljak, 25. rujna 2017. 01:21 Napisao/la  SC
Radonjić isprovocirao igrače Hajduka
Radonjić isprovocirao igrače Hajduka


 Dejan Radonjić uživa u provokacijama, a još više uživa kada mora opravdavati svoje nekorektne postupke.  

Nakon što je Capan postignuo pogodak u 93. minuti, Radonjić je toliko uspreno hodao prema svojoj polovici terena da je umalo izazvao teži incident kada su na njega nasrnuli igrači Hajduka:
 
- Moram reći da mi je Hajduk uvijek bio drag. Kada sam prije tri godine izvrijeđao u jednom istupu Rijeku, uvijek sam govorio da mi je Hajduk drag. Almeida je zabio pogodak i onda je 40 metara šetao sa loptom koja je nestala. Ja sam pitao suca gdje je lopta, da se može nastaviti susret... To jednom Hajduku, koji je gospodski klub, ne pristaje. Imam ugovor s Dinamom, što bih ja sad trebao, slaviti kad Hajduk postigne gol? Slavio sam uz našu klupu, nisam nikoga provocirao. Čitao sam Saidov intervju prije dva mjeseca, sve je u tome bilo lijepo, kazao je da voli obitelj i slično, a onda me danas brutalno izvrijeđao. Vrijeđao me najgorim psovkama, rekao mi ''nabijem te na k...c''... E pa nabijem ja njega na k...c! Hvala Bogu ima ovdje dobrih ljudi i sve se smirilo. Ja sam iz Karlovca, uvijek podržavam Hajduk, osim kada igra sa Dinamom. Zna to moja žena, znaju to moji prijatelji iz Karlovca, a podržavat ću ih i dalje, rekao je Radonjić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.