Dejan Lovren: Dalić je uvijek pozitivan! I kada su stvari loše, nađe nešto pozitivno!

Četvrtak, 31. svibnja 2018. 13:15 Napisao/la  SC
Dejan Lovren i Ronaldo
Dejan Lovren i Ronaldo

 

Dejan Lovren zadnjih nekoliko dana proveo u Novalji, gdje se oporavljao od poraza u finalu Lige prvaka:

- Nadam se da ću biti psihički spreman nakon poraza u finalu Lige prvaka vratiti se u reprezentativni kamp. Moram se vratiti u normalu i pripremiti se za reprezentaciju. Poraz još boli, još mi je čudan osjećaj u želucu. Mislio sam da će mi biti lakše drugi dan, ali nije. Dokle god sam živ, osjećat ću žal. Nisam ispunio dječački san. Da sam osvojio trofej, rekao bih da sam uspio u životu. To mi je bio cilj od malih nogu. Realu se sve potrefilo. Drago mi je da su Mateo i Luka uzeli trofej. Rekao sam im da im od srca čestitam. Iako im nikad neću zaboraviti, rekao je Lovren za HNTV.

Lovren se prometnuo u najboljega hrvatskog stopera iza kojega čvrsto stoji menadžer Liverpoola Jurgen Klopp:

- O njemu mogu govoriti jedino pozitivno. Od prvog je dana pokazao da vjeruje u mene, iako i danas neki fanatici i ljudi koji pričaju o nogometu kažu da nisam dobar za Liverpool. Međutim, Jürgen Klopp pruža mi povjerenje od prvog dana i to mi mnogo znači, kaže Lovren koji nema baš dobra iskustva s hrvatskim izbornicima.

Zlatka Dalića tek ej upoznao:

- Bio je na jednoj utakmici u Liverpoolu. Prekvalitetan je čovjek, uvijek je pozitivan. I kada su stvari loše, nađe nešto pozitivno. Nadam se da će biti zadovoljan što smo svi zdravi. Nisam bio na Europskom prvenstvu 2016. godine, ali bio sam na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine. Poseban je osjećaj kada istrčiš u dresu reprezentacije na travnjak. Možemo daleko dogurati, ali treba ići postepeno. Ne treba stvarati pritisak. Idemo utakmicu po utakmicu. Trenutno smo svi u super formi i svi smo zdravi. Prava smo ekipa izvan terena, ali zajedništvo trebamo pokazati i na terenu. U Rusiji očekujem veliku podršku. Obećavam da ćemo dati sve od sebe. Mi smo takvog karaktera. Grist ćemo do kraja. Nadam se da ćemo imati sreće i da ćemo proći skupinu, rekao je Lovren koji se 3. lipnja vraća na Anfield gdje Hrvatska igra protiv Brazila:

- Bit će prekrasno. Želim barem poluvrijeme odigrati, koliko god bio umoran. Ipak je to moj stadion i želim ondje ovaj put istrčati u drugačijem dresu, rekao je Lovren.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.