DANI OLMO Hrvatsko državljanstvo ne tražim da bih igrao za Hrvatsku

Četvrtak, 15. studenog 2018. 14:57 Napisao/la  SC
Dani Olmo
Dani Olmo Foto: www.marca.com

Španjolske novinare uoči utakmice Lige nacija zanimao je svatko tko ima veze s Hrvatskom.

Posebice je bio zanimljiv Dani Olmo, napadač Dinama potekao u Barceloni kao U-21 reprezentativac priključen je treniznima najbolje reprezentacije.

Novinara Marce zanimao je Olmov zahtjev za dobivanje hrvatskog državljanstva:

- Ta opcija je i dalje u igri. Međutim, odmah ću vam reći, hrvatsko državljanstvo želim ne zbog igranja za Hrvatsku, već zato što bih u slučaju da dobijem hrvatske papire, mogao iskoristiti određene pogodnosti pošto živim tamo, kazao je Olmo i priznao da bi se rado vratio kući:

- Sada sam u Dinamu i ne želim razmišljati o ničemu drugom. No, lagao bih kad bih rekao da se ne želim vratiti kući, rekao je Olmo koji je ovako najavio utakmicu u Maksimiru:

- Ne vjerujem da se može ponoviti ono što se dogodilo u Elcheu. Hrvatska je fantastična reprezentacija, odlično pripremljena i, na koncu, to je pokazala u prošlosti. Uvjeren sam da ćemo gledati fantastičnu utakmicu. Nadam se da će pobijediti Španjolska. Evo, neka bude 3:1 za Španjolsku, priželjkivao je Olmo koji s Luisom Enriqueom nije razgovarao o nogometu:

- Ma ne. Pitao me samo par stvari o Hrvatskoj, o mom životu tu. Kazao sam mu da se ovdje osjećam sjajno i to je bilo to, zaključio je Olmo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.