Crystal Palace želi Antu Rebića, jedan od najskupljih hrvatskih igrača bira klubove

Četvrtak, 10. siječnja 2019. 20:07 Napisao/la  SC

Bivši engleski izbornik inzistira na transferu vrijednom oko 45 mil. eura, koliko prema engleskim medijima traži Eintracht Frankfurt

Ante Rebić
Ante Rebić

 

Crystal Palace želi Antu Rebića!

Medijske spekulacije engleskih portala dobivaju konkretne obrise, Roy Hodgson htio bi na zimu dovesti hrvatskog reprezentativca.

Bivši engleski izbornik inzistira na transferu vrijednom oko 45 mil. eura, koliko prema engleskim medijima traži Eintracht Frankfurt.

Sudeći prema cijeni, Rebić je postao jedan od najskupljih hrvatskih igrača nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Rebić je za Frankfurt ugovorom vezan do 2022. godine, ali nitko ne vjeruje da će u dresu Eintrachta dočekati 2020. godinu.

Crystal Palace jedan je u nizu klubova koji iskazuju interes, a njemački mediji spekuliraju da je Rebić na kraju sezone najbliži Bayernu ako trener bavarskog kluba ostane Niko Kovač.

Kovač je Rebića doveo u Frankfurt, gdje se 25-godišnji napadač afirmirao nakon nekoliko sezona lutanja po posudbama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.