BAYERN U ISTRI Njemački nogometni gigant i TZ Istre potpisuju ugovor o suradnji

Četvrtak, 31. svibnja 2018. 08:44 Napisao/la  SC

Istarski nogometni paradoks je da jedan od najbogatijih klubova na svijetu dolazi u županiju koja nije kadra iznjedriti stabilnog prvoligaša

BAYERN U ISTRI Njemački nogometni gigant i TZ Istre potpisuju ugovor o suradnji

 Turistička zajednica Istre ovog ponedjeljka u Poreču će sklopiti ugovor o partnerstvu s Bayernom.

Zbog ugovornih obaveza prema Bayernu, iz Turističke zajednice nisu htjeli davati ikakve službene informacije, prenosi Jutarnji list.

Više detalja o partnerstvu javnost će saznati u ponedjeljak nakon potpisivanja Ugovora o strateškom partnerstvu između Bayerna i Istre.

Konferenciji za medije prisustvovat će član Uprave i direktor marketinga FCBM Andreas Jung, zajedno sa šest kolega iz Direkcije za korporativne odnose.

Istru zastupaju župan Valter Flego, predstavnik Ministarstva turizma RH, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, gradonačelnik Poreča Loris Peršurić i članovi Turističkog vijeća TZ-a Istre.

Bayern je jedna od najvećih europskih klubova, trener momčadi njemačkog giganta postao je Niko Kovač.

Još jedan istarski nogometni paradoks je da jedan od najbogatijih klubova na svijetu dolazi u županiju koja nije kadra iznjedriti stabilnog prvoligaša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.