Zdravko Mamić: Večeras sam ponosan na Rijeku, Hajduk i Osijek!

Petak, 14. srpnja 2017. 00:21 Napisao/la  SC

 Svim hrvatskim klubovima želim da nastave promovirati Lijepu našu na najbolji mogući način, napisao je Mamić na kraju burnog dana u Dinamu


Zdravko Mamić nakon burnog dana u Dinamu posvetio se hrvatskom nogometu. Savjetnik u Dinamu u četvrtak je postavio novog trenera Dinama (M. Cvitanović), raskinuo ugovor s najskupljim igračem (Sammir), a onda se prepustio hrvatskom nogometu.

Evo što je napisao na facebooku:

Večeras sam ponosan. Ponosan sam na NK Rijeka, HNK Hajduk Split i NK Osijek.

Čestitam im što su kao predstavnici "male" Hrvatske pobijedili predstavnike Bugarske, Švicarske i Walesa.

Ponosan sam na sve nogometne djelatnike i Hrvatski nogometni savez koji su svojim mukotrpnim radom omogućili napredak našeg nogometa velikim koracima na europskoj i svjetskoj pozornici - iako su svakog dana omalovažavani i osporavani.

Čestitam i NK Široki Brijeg iz susjedne nam Bosne i Hercegovine na dosadašnjim ostvarenim rezultatima u kvalifikacijama za UEFA Europa League.

 Svim hrvatskim klubovima želim da nastave promovirati Lijepu našu na najbolji mogući način - sportom i zajedništvom, neka im je sretno u daljnjem natjecanju.
 
 Bravo Hrvatska!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.